Pen en papier Amersfoort Acties Contact  
 
  Kantoorartikelen Luxe schrijfwaren Lederwaren Meubilair Papierwaren Seizoen  
 
 
17-05-2018

Vandaag door ons geleverd bij de p.c.-basisschool Kon-Tiki in Amersfoort voor de teamkamer: 35 bezoekersstoelen Almere en 3 burostoelen Aalsmeer. Allemaal gemaakt door Bta kantoorstoelenfabriek in Breda!...
Lees meer
 

 
10-04-2018

Vanaf nu hebben wij de ABT brushpennen van Tombow in ons assortiment. Deze pennen hebben aan de ene kant een flexibele brushpunt en aan de andere kant een fijne punt. De inkt is op waterbasis, mengbaar en zuurvrij. Leverbaar in 99 kleuren en ook als doezelaar. Prijs per stuk 3,75....
Lees meer
 

 
 
 

Navigator papier A4 80 grams - 07-01-2015

Navigator is een schitterende universele hoogwitte papierkwaliteit en wordt vervaardigd met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van papierproductie.

Bestaat uit 100% Eucalyptus Globulus- vezel, waardoor het papier uitstekende eigenschappen zoals extra opdikking, betere opaciteit en een uitstekende vlakliggendheid krijgt.

Houtvrij elementair chloorvrij hoogwit xerografie papier. Geschikt voor laser- en inkjetprinting en colourcopiers. FSC en Europese bloem gecertificeerd. Voldoet aan de houdbaarheidsnorm ISO9706 en heeft een witheid van CIE 169.

De prijs per pak van 500 vel is 7,25 en bij afname van een doos van 5 pakken krijgt u 10% korting hierop. Prijs bij grotere aantallen op aanvraag.


 
 
 

Quantore

Stabilo

Exacompta

El Casco