Pen en papier Amersfoort Acties Contact  
  kantoorartikelen Luxe schrijfwaren online bestellen lederwaren meubilair papierwaren seizoensartikelen  
 
 
17-05-2018

Vandaag door ons geleverd bij de p.c.-basisschool Kon-Tiki in Amersfoort voor de teamkamer: 35 bezoekersstoelen Almere en 3 burostoelen Aalsmeer. Allemaal gemaakt door Bta kantoorstoelenfabriek in Breda!...
Lees meer
 

 
10-04-2018

Vanaf nu hebben wij de ABT brushpennen van Tombow in ons assortiment. Deze pennen hebben aan de ene kant een flexibele brushpunt en aan de andere kant een fijne punt. De inkt is op waterbasis, mengbaar en zuurvrij. Leverbaar in 99 kleuren en ook als doezelaar. Prijs per stuk 3,75....
Lees meer
 

 
 
 

beta kantoorstoelen

Bta.jpg
Be. by beta is in 1968 in Breda opgericht. Vanuit een klein onderkomen werd gestart met het produceren van kantoor-, werk- en conferentiestoelen. Jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp en productie zorgen voor een toonaangevend kwaliteitsproduct. Door een zeer uitgekiend en effectief logistiek systeem staat B?ta garant voor korte en betrouwbare levertijden.
 
Bij de ontwikkeling van de kantoorstoelen wordt in een vroeg stadium een keuze gemaakt voor milieuvriendelijke en recyclebare materialen zodat deze na gebruik weer teruggegeven kunnen worden aan de materiaalkringloop. Beta kan de kantoorstoelen na haar technische levensduur retour nemen en deze milieuvriendelijk demonteren, waarna de materialen ter recycling worden aangeboden. Hiermee voldoet zij aan alle wet- en regelgeving zoals voorgeschreven in de norm ISO 14001-2004.
 
Om het milieu nog verder te ontlasten gebruikt/adviseert Beta stofgroep 2, Xtreme. Deze zeer slijtvast stof, welke in 60 verschillende kleuren leverbaar is, heeft meer als 100.000 toeren Martindale. Maar het belangrijkste is dat deze stofgroep is gemaakt van 100% gerecycled garen.
 


 
 

beta