Pen en papier Amersfoort Acties Contact  
  kantoorartikelen Luxe schrijfwaren online bestellen lederwaren meubilair papierwaren seizoensartikelen  
 
 
19-10-2016

Prima kwaliteit kopieer- en printerpapier A4-formaat 80 grams. Voorzien van de Colorlock technologie, waardoor het papier sneller droogt. Dit papier heeft een witheid van CIE 153. Prijs per verpakking van 500 vel EURO 3,99! Bij afname van een doos met 5 pakken 10% korting. Prijsvoordee...
Lees meer
 

 
07-01-2015

Navigator is een schitterende universele hoogwitte papierkwaliteit en wordt vervaardigd met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van papierproductie. Bestaat uit 100% Eucalyptus Globulus- vezel, waardoor het papier uitstekende eigenschappen zoals extra opdikking, betere opaciteit en ...
Lees meer
 

 
 
 

El Casco

El_Casco.bmp

El Casco omvat een zeer smaakvolle collectie luxe bureau accessoires en desk sets, bekroond met eer. Met de El Casco artikelen kiest u voor handgemaakte artikelen, traditie, klassieke vormgeving en degelijkheid. Er geldt een garantie van maar liefst 20 jaar!

Elk stuk is schitterend gemaakt en tenminste 6 keer met de hand gepolijst. Daarna afgewerkt met verschillende lagen, al naar gelang de gewenste accenten. Daarbij kunnen alle artikelen volledig uit elkaar gehaald worden omdat er geen enkele klinknagel wordt gebruikt. Voeg daar de prachtige ontwerpen aan toe en het eindresultaat is een exclusieve collectie accessoires zelfs voor de meest kritische gebruikers.

De El Casco bureau accessoires zijn vervaardigd uit roestvrij staal, al of niet gecombineerd met gietijzeren elementen. De artikelen zijn leverbaar in verschillende finish toplagen zoals edelchroom, 23-karaats verguld, chromaloog, zwart & chroom, zwart & 23-karaats verguld en edelchroom & grijs.

 

 


 
 

Quantore

El Casco

Exacompta

Stabilo