Pen en papier Amersfoort Acties Contact  
  kantoorartikelen Luxe schrijfwaren online bestellen lederwaren meubilair papierwaren seizoensartikelen  
 
 
17-05-2018

Vandaag door ons geleverd bij de p.c.-basisschool Kon-Tiki in Amersfoort voor de teamkamer: 35 bezoekersstoelen Almere en 3 burostoelen Aalsmeer. Allemaal gemaakt door Bta kantoorstoelenfabriek in Breda!...
Lees meer
 

 
10-04-2018

Vanaf nu hebben wij de ABT brushpennen van Tombow in ons assortiment. Deze pennen hebben aan de ene kant een flexibele brushpunt en aan de andere kant een fijne punt. De inkt is op waterbasis, mengbaar en zuurvrij. Leverbaar in 99 kleuren en ook als doezelaar. Prijs per stuk 3,75....
Lees meer
 

 
 
 

KANTOORARTIKELEN

IMG_2623.JPG

Onze webshop bevat duizenden producten die u dagelijks nodig heeft. Voor al uw bureauartikelen, computer supplies, papier, kantoormachines, meubilair, koffie, thee en schoonmaakmiddelen kunt u op dezelfde plaats terecht. Bij ons!

U hoeft niet stad en land af te lopen om het allemaal te verzamelen, u hoeft geen uren op internet door te brengen op zoek naar de beste combinatie van kwaliteit en voordeel. Met deze webshop heeft u precies in handen wat u nodig hebt. Wij hebben alles onder n dak verzameld en staan elke dag met plezier voor u klaar.

Vindt u toch niet wat u zoekt? Vraag ons er naar, want ons assortiment is voortdurend in beweging. Wij informeren u graag over de laatste product- en prijsontwikkelingen, over eventuele alternatieven en accessoires.

 

 


 
 

Quantore

Exacompta

Stabilo