Pen en papier Amersfoort Acties Contact  
  kantoorartikelen Luxe schrijfwaren online bestellen lederwaren meubilair papierwaren seizoensartikelen  
 
 
25-09-2019

De verbouwing van de boekhandel aan de Leusderweg 186 is sinds 20 september 2019 klaar. Het is prachtig geworden, kom kijken! U kunt bij Pen en Papier weer terecht voor het vertrouwde assortiment....
Lees meer
 

 
24-09-2019

Vanaf nu hebben wij de ABT brushpennen van Tombow in ons assortiment. Deze pennen hebben aan de ene kant een flexibele brushpunt en aan de andere kant een fijne punt. De inkt is op waterbasis, mengbaar en zuurvrij. Leverbaar in 99 kleuren en ook als doezelaar. Prijs per stuk 3,95....
Lees meer
 

 
 
 

QUANTORE

Quantore.jpg

QUANTORE verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Met nog honderden andere kantoorspecialisten zijn wij hierbij aangesloten, de grootste in- en verkooporganisatie voor de kantoorvakhandel in de Benelux.

Wij bundelen hierdoor onze krachten wat ons een grote inkoopkracht oplevert. Groot inkopen betekent scherpe prijzen betalen en daar profiteert u natuurlijk van mee.

Of u nu uw kantoor aan huis of een hele afdeling moet voorzien van kantoorartikelen, u kunt hiervoor bij ons terecht. Voor de allerkleinste verbruiksartikelen zoals paperclips en nietjes, voor computer supplies, voor kantoormachines, voor verlichting, voor verantwoord kantoormeubilair, voor alles wat een werkdag thuis of op kantoor vereist.

Uw voordeel zit 'm niet alleen in onze prijzen en onze grote voorraad. Minstens zo belangrijk zijn een deskundige dienstverlening, supersnelle levering en een persoonlijke benadering. Wij staan op al deze fronten voor u klaar. Dat is onze toegevoegde waarde!

 

 

 


 
 

Quantore

Exacompta

Stabilo