Pen en papier Amersfoort Acties Contact  
  kantoorartikelen Luxe schrijfwaren online bestellen lederwaren meubilair papierwaren seizoensartikelen  
 
 
21-03-2017

Mooie kwaliteit papier voor een zeer vriendelijke prijs, helderwit 80 grams. Geschikt voor kopieerapparaten en printers. Dit papier heeft een witheid van CIE 146. Prijs per verpakking van 500 vel 3,99 Bij afname van een doos met 5 pakken 10% korting! Prijs bij afname van 1 pallet (= 200...
Lees meer
 

 
19-10-2016

Prima kwaliteit kopieer- en printerpapier A4-formaat 80 grams. Voorzien van de Colorlock technologie, waardoor het papier sneller droogt. Dit papier heeft een witheid van CIE 153. Prijs per verpakking van 500 vel 4,49. Bij afname van een doos met 5 pakken 10% korting! Prijsvoordeel b...
Lees meer
 

 
 
 

STABILO

IMG_2631.JPG

STABILO is het merk als het gaat om schrijven, accentueren of kleuren. Niet alleen voor thuis, maar ook voor op school of kantoor is STABILO een veelgebruikt product en komt altijd van pas.

Mensen die veel schrijven zullen het beamen: een goede pen maakt schrijven makkelijker, zorgt voor een goede houding, beschermt tegen kramp en voorkomt dat je hand te snel moe wordt. Juist daarom hebben STABILO pennen zo'n aparte vorm. Juist daarom werken zij samen met een hele reeks specialisten: ergotherapeuten, pediaters, onderwijzers, maar ook ouders en hun kinderen.

STABILO heeft een aantal zeer speciale pennen ontwikkeld voor beginnende schrijvers. Met ongewone maar goed doordachte vormen, die schrijven makkelijker maken, zowel voor links- als rechtshandigen. De EASY original navulbare rollerball en het EASY ergo vulpotlood.

 


 
 

Quantore

Exacompta

Stabilo