Pen en papier Amersfoort Acties Contact  
  kantoorartikelen Luxe schrijfwaren online bestellen lederwaren meubilair papierwaren seizoensartikelen  
 
 
25-09-2019

De verbouwing van de boekhandel aan de Leusderweg 186 is sinds 20 september 2019 klaar. Het is prachtig geworden, kom kijken! U kunt bij Pen en Papier weer terecht voor het vertrouwde assortiment....
Lees meer
 

 
24-09-2019

Vanaf nu hebben wij de ABT brushpennen van Tombow in ons assortiment. Deze pennen hebben aan de ene kant een flexibele brushpunt en aan de andere kant een fijne punt. De inkt is op waterbasis, mengbaar en zuurvrij. Leverbaar in 99 kleuren en ook als doezelaar. Prijs per stuk 3,95....
Lees meer
 

 
 
 

STABILO

IMG_2631.JPG

STABILO is het merk als het gaat om schrijven, accentueren of kleuren. Niet alleen voor thuis, maar ook voor op school of kantoor is STABILO een veelgebruikt product en komt altijd van pas.

Mensen die veel schrijven zullen het beamen: een goede pen maakt schrijven makkelijker, zorgt voor een goede houding, beschermt tegen kramp en voorkomt dat je hand te snel moe wordt. Juist daarom hebben STABILO pennen zo'n aparte vorm. Juist daarom werken zij samen met een hele reeks specialisten: ergotherapeuten, pediaters, onderwijzers, maar ook ouders en hun kinderen.

STABILO heeft een aantal zeer speciale pennen ontwikkeld voor beginnende schrijvers. Met ongewone maar goed doordachte vormen, die schrijven makkelijker maken, zowel voor links- als rechtshandigen. De EASY original navulbare rollerball en het EASY ergo vulpotlood.

 


 
 

Quantore

Exacompta

Stabilo