Pen en papier Amersfoort Acties Contact  

  kantoorartikelen Luxe schrijfwaren online bestellen lederwaren meubilair papierwaren seizoensartikelen  
 
 
 
 

QUANTORE

Quantore.jpg

QUANTORE verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Met nog honderden andere kantoorspecialisten zijn wij hierbij aangesloten, de grootste in- en verkooporganisatie voor de kantoorvakhandel in de Benelux.

Wij bundelen hierdoor onze krachten wat ons een grote inkoopkracht oplevert. Groot inkopen betekent scherpe prijzen betalen en daar profiteert u natuurlijk van mee.

Of u nu uw kantoor aan huis of een hele afdeling moet voorzien van kantoorartikelen, u kunt hiervoor bij ons terecht. Voor de allerkleinste verbruiksartikelen zoals paperclips en nietjes, voor computer supplies, voor kantoormachines, voor verlichting, voor verantwoord kantoormeubilair, voor alles wat een werkdag thuis of op kantoor vereist.

Uw voordeel zit 'm niet alleen in onze prijzen en onze grote voorraad. Minstens zo belangrijk zijn een deskundige dienstverlening, supersnelle levering en een persoonlijke benadering. Wij staan op al deze fronten voor u klaar. Dat is onze toegevoegde waarde!

 

 

 


 
 

Quantore

Exacompta

Stabilo